Privatlivspolitik

HVAD ER COOKIES? 
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 

SÅDAN SLETTER/BLOKERER DU COOKIES 
http://minecookies.org/cookiehandtering 

FORMÅLET MED COOKIES PÅ TRAEWERK.DK 
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvilke under-sider de besøgende anvender. 

GOOGLE ANALYTICS 
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER 
Vi indsamler kun de personoplysninger du giver os ved et køb i webshoppen eller indsendelse af en besked via vores kontaktformular. Ved køb indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og evt. telefonnummer. Personoplysninger (Navn, adresse og evt. telefonnummer/email) som er oplyst i forbindelse med et køb, videregives kun til vores fragt-partner (Post Danmark eller GLS). 

KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos TraeWerk IVS, skal du rette henvendelse på info@traewerk.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER 
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger/hacker sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.