Vores historie

EN FORKÆRLIGHED TIL TRÆ & MINIMALISTISK DESIGN

Træ er et fantastisk naturmateriale, som længe har været en bærende del af de nordiske hjem. Med en direkte passion for træets smukke egenskaber og en kærlighed til minimalistisk design finder du grundelementerne i TRAEWERKs design-DNA.

TRAEWERK står bag lækkert design, som knivmagneter, tapas-bræt og lamper, som evner både minimalisme, æstetik og funktion. Og selvom det smukke naturmateriale har fundet stor udbredelse inden for interiør, har træet langt fra opnået sit fulde potentiale.

 

TÆNKT, DESIGNET OG FREMSTILLET I DANMARK

TRAEWERK er en ung og ambitiøs designvirksomhed, som udspringer af Aarhus’ stærke iværksættermiljø. 

Produkterne tager udgangspunkt i TRAEWERKs filosofi om minimalistiske interiørprodukter, som med funktionelle finesser kan mere end “blot” at se godt ud. De nøje overvejede detaljer og den høje sans for kvalitet og form er grundstenene i design- og udviklingsarbejdet hos TRAEWERK.

Ved at bruge avanceret og moderne produktionsudstyr tilbyder TRAEWERK dansk design i høj kvalitet, men til fornuftige priser. Alle produkter fremstilles i et tæt samarbejde med specialister og fagfolk ved brug af bl.a. moderne CNC-fræsere, der fræser i træet for at opnå den høje præcision i produkternes detaljer.

Resultatet er en række kompromisløse designprodukter til hjemmet, som med charme og sjæl finder sin helt egen plads i det nordiske hjem.

TRAEWERK er i dag et spirende fuldtidsprojekt, hvor der arbejdes hårdt på at udbrede sortimentet til udvalgte forhandlere i både Danmark og i udlandet.

 

HJERTET BAG TRAEWERK

Casper Lauritsen er oprindelig uddannet markedsføringsøkonom, og i dag autodidakt produktdesigner med en brændende interesse for dansk design og produktudvikling. 

Casper forener sin passion for træ i indretningen med et minimalistisk design-DNA og en funktionel tilgang. Resultatet er interiørprodukter, som med charme og sjæl finder plads i den nordiske indretningsstil.

 

MERE TRAEWERK?

Følg os på InstagramFacebook eller læs flere historier på vores blog.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

PRESSEOMTALE

by Eniito
 
"I took a timeout to get my ducks in a row, and after some months, Traewerk was up and running (but still kind of missing a leg). I began working with new designs, while keeping the wheels running on both Traewerk and my study..."
 
Se hele artiklen her
 
 
by Eniito
 
"Aarhus-based design brand with a love for wood. This is evident in their brand name which originates from the danish word for wood – træ. Their lamps are simplistic and very much in keeping with their minimalistic Scandinavian heritage."
 
Se hele artiklen her