Garderobestativ (prototype)

For et stykke tid siden designede Traewerk en prototype af garderobestativ, som blev udstillet på Formland-messen i Herning.

Navnet på prototypen er "Garda". Det er et garderobestativ designet til folk der bor på små kvadratmeter, eller har brug for nemt at kunne omstille deres indretning, som fx. butikker. Garda består af 2 laserskårede rammer og 3 metalstænger. Garda kan nemt adskilles, da hele konceptet et bygget omkring et klik-system. Det gør det nemt for brugerne at afmontere stængerne og flytte Garda, eller endda at pakke det helt væk.

Garda er stadig kun en prototype, og vil sandsynligvis ikke blive serie-produceret foreløbigt. Prototypen er et fremragende eksempel på de designmæssige kompetencer og originalitet i Traewerk, men vi vil i den nærmeste fremtid prioritere, at lancere mindre produkter.

Skulle du alligevel være interesseret i, at bestille én af Garda prototyperne, så kontakt os gerne. Vi har et meget begrænset lager, men sælger gerne ud, hvis det skulle have interesse. Prisen for den viste model er 1800.- DKK.

  

Tags: Prototyper

Ældre opslag Nyere opslag